9 ULTIEME KANSEN

Verkoop gestart

Bekijk hier de appartementen

Wonen op een bijzondere plek. Groots en stijlvol tegelijk. Met ruimte voor eigen inventiviteit. De monumentale St Joseph kerk wordt getransformeerd in 9 exclusieve appartementen. De royale buitenruimtes en gebruiksoppervlaktes (128 tot 270 m2) vragen elk om een unieke indeling. Om die reden bent u van harte welkom om aan te schuiven aan de tekentafel van de architect.

De verkoop van Joseph is gestart. Informeer bij Leygraaf Makelaars naar de beschikbaarheid van de appartementen.

IMPOSANT GELEGEN

Bekijk ligging

De meer dan 100 jaar oude St Josephkerk staat in het statige Nassaukwartier aan de rand van het historische centrum. De Alkmaarder Hout is om de hoek. Via de Nassaubrug, wandelt u over de Singelgracht, door het groen, naar de binnenstad. Het NS-station is dichtbij, net als verschillende musea en het theater.

VERKOOP INFORMATIE

Bekijk hier de appartementen

Downloads

De verkoop van de 9 appartementen van Joseph is gestart. Informeer bij Leygraaf Makelaars de beschikbaarheid van de appartementen.

Klik hier voor de Prijslijst

Klik hier voor de Omschrijving

Klik hier voor de Brochure

Klik hier voor de Plattegronden

Klik hier voor de Q&A

8 ULTIEME KANSEN

Verkoop gestart

Wonen op een bijzondere plek. Groots en stijlvol tegelijk. Met ruimte voor eigen inventiviteit. De monumentale St Joseph kerk wordt getransformeerd in 8 exclusieve appartementen. De royale buitenruimtes en gebruiksoppervlaktes (128 tot 270 m2) vragen elk om een unieke indeling. Om die reden bent u van harte welkom om aan te schuiven aan de tekentafel van de architect.