2020_05_18 P3

JOSEPH

100% VERKOCHT

Updates vanaf de bouwplaats

Wonen op een bijzondere plek. Groots en stijlvol tegelijk. Met ruimte voor eigen inventiviteit. De monumentale Sint Joseph kerk wordt getransformeerd in 9 exclusieve appartementen. De royale buitenruimtes en gebruiksoppervlaktes (128 tot 270 m²) vragen elk om een unieke indeling. Om die reden zijn kopers van harte welkom om aan te schuiven aan de tekentafel van de architect.

Inmiddels zijn alle 9 woningen verkocht. De bouw van de woningen zijn in volle gang. Nieuwsgierig naar meer? Bekijk dan de updates van de bouw.

IMPOSANT GELEGEN

Bekijk ligging

De meer dan 100 jaar oude St Josephkerk staat in het statige Nassaukwartier aan de rand van het historische centrum. De Alkmaarder Hout is om de hoek. Via de Nassaubrug, wandelt u over de Singelgracht, door het groen, naar de binnenstad. Het NS-station is dichtbij, net als verschillende musea en het theater.

9 ULTIEME KANSEN

Verkoop gestart

Wonen op een bijzondere plek. Groots en stijlvol tegelijk. Met ruimte voor eigen inventiviteit. De monumentale St Joseph kerk wordt getransformeerd in 8 exclusieve appartementen. De royale buitenruimtes en gebruiksoppervlaktes (128 tot 270 m2) vragen elk om een unieke indeling. Om die reden bent u van harte welkom om aan te schuiven aan de tekentafel van de architect.